برچسبها: آذربایجانقیام مردم تبریز29بهمن56آسمانیها
به گزارش پایگاه خبری داعش دات آی آر:
محمد هادی ذوالفقاری از هنرمندان متعهد ایران اسلامی در دفاع از حرم مطهر امامین عسکریین(ع) در شهر سامراء به شهادت رسید.
یک هنرمند عکاس ایرانی به قافله شهدای مدافع حرم پیوست.
مجاهد شهید «محمدهادی ذوالفقاری» دیروز یکشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۳ در منطقه “مکیشفیه” در اطراف شهر سامراء به شهادت رسید.
خبر شهادت این هنرمند مجاهد از سوی واحد عقیدتی سیاسی هیئت فرماندهی نیروهای مردمی عراق (الحشد الشعبی) تائید شده است.
این هنرمند که به کار تصویربرداری از عملیات نیروهای عراقی در مقابله با داعش مشغول بود، به دلیل برخورد با تله انفجاری به شهادت رسید.
پیش از این هم برخی از مستشاران نظامی ایران همچون «سردار تقوی فر» و «سردار حسینی مقدم» در حین دفاع از حرم امامین عسکریین(ع) در شهر سامراء به شهادت رسیده بودند.
داعش در ماه های اخیر با هدف تخریب حرم ائمه معصومین(ع) در شهر سامراء بارها به این شهر و حوالی آن یورش برده است که با مقاومت مدافعان حرم، این حملات داعش ناکام ماند.
برچسبها: شهادت عکاس ایرانی در سامراسامراعکاس ایرانی
پائولوکوئیلو در وبلاگ شخصی اش نوشته:یک دانشجوی دختر با موهای قرمز که از چهره اش مشخص است اروپایی است غذایش را می گیرد و سر میز می نشیند.
سپس یادش می افتد کارد و چنگال بر نداشته، بلند می شود تا آنها را بیاورد. وقتی بر می گردد با شگفتی مشاهده می کند که یک مرد سیاه پوست اهل ناف آفریقا (با توجه به قیافه اش ) آنجا نشسته و مشغول خوردن از ظرف او غذای اوست. بلافاصله زن جوان، عصبانیت و سرگشتگی را در وجود خود احساس می کند اما به سرعت افکارش را تغییر می دهد و فرض را بر این می گذارد که مرد آفریقایی با آداب اروپا در زمینه اموال شخصی و حریم خصوصی آشنا نیست.
او حتی این را هم در نظر می گیرد که شاید مرد جوان، پول کافی برای تهیه غذایش ندارد. در هرحال تصمیم می گیرد که جلوی مرد جوان بنشیند و با حالتی دوستانه با او لبخند بزند. جوان آفریقایی هم با لبخندی شادمانه به او پاسخ می دهد. دختر اروپایی سعی می کند کاری کند، پس غذایش را با نهایت ادب و لذت با مرد سیاه سهیم می شود. به این ترتیب، مرد سالاد را می خورد، دختر سوپ را هرکدام بخشی از تاس کباب را بر می دارند و یکی از آنها ماست را می خورد و دیگری میوه را، همه این کارها با لبخند های دوستانه است.
مرد با کم رویی و دختر، راحت، دلگرم کننده و با مهربانی لبخند می زند. آنها ناهارشان را تمام می کنند، دختر اروپایی بلند می شود تا قهوه بیاورد و این جاست که پشت سر مرد سیاه پوست کاپشن خود را آویزان روی صندلی پشتی می بیند!!! و غذایش را که دست نخورده روی میز مانده است!!!
پائولوکوئیلو در ادامه مطلبش می نویسد من این داستان زیبا را به همه کسانی تقدیم می کنم که با وجود نیت های خوبشان دیگران را از بالا نگاه می کنند و نسبت به آنان احساس سروری دارند و چقدر خوب است که ما خودمان را از پیش داوری ها رها کنیم و گرنه احتمال دارد مثل احمق ها رفتار کنیم، مثل دختر بیچاره اروپایی که فکر می کرد در بالاترین نقطه تمدن است در حالی که آفریقایی دانش آموخته به او اجازه داد از غذایش بخورد و می اندیشد: این اروپایی ها عجب خل هایی هستند!!!
برچسبها: داستان تامل برانگیز پیش داوریپیش داوری
در آخرین روزهای پاییز، خیره کننده ترین اتفاق جهان، تجمع چند میلیونی عزادارن در مراسم اربعین کربلا بود. میلیون ها عزادار خودشان را با پای پیاده به کربلا رساندند و تروریست های تکفیری داعش هم هیچ غلطی نتوانستند بکنند و آب در دل کسی تکان نخورد. در آمریکا، مجلس سنا، گزارشی علیه سیا منتشر کرد که نتیجه ای به جز روسیاهی نداشت.

در این مطلب، معلوم شد که ماموران سیا به بهانه جنگیدن با تروریسم، کلی آدم بی گناه را شکنجه کرده اند و کشته اند. اوباما هم تقصیرها را گردن بوش، رئیس جمهور قبلی انداخت. در بیت المقدس هم بار دیگر نظامیان صهیونیست به فلسطینی ها حمله کردند. شورای همکاری خلیج فارس هم رکورد کوتاه ترین جلسه را زدند. این جلسه فقط دو ساعت طول کشید و سران کشورهای جنوبی خلیج فارس که صبح به قطر رفته بودند برای ناهار به خانه هایشان برگشتند. اما این وسط، باز هم در کره شمالی اتفاقی افتاد که چون کلا این کشور و خبرهایش، همیشه خدا، عجیب و غریب است به شرح آن می پردازیم.
ماجرا چی بود؟
«اون، فقط اونه» اصل خبر همین بود. مسوولان دولت کره شمالی دستور داده اند هرکسی هم اسم، «اون»، رهبر این کشور است و او را در خانه «اون» صدا می زنند، باید برود سجل اش را عوض کند. این دستور از سه سال پیش صادر شده و حالا سفت و سخت تر دنبال می شود. ماموران به اداره ها می روند و به رئیس اداره می گویند: «اونا رو بیارین.» رئیس هم می رود و آنهایی راکه «اون»اند، می آورد و می گوید: «اینم از اونا». ماموران هم ابتدا با زبان خوش و بعد با کمی زبان ناخوش از «اون» ها می خواهند به جای «اون»، «این» یا «آن» یا «همان» بشوند.اگر هم «اون» ایی پیدا شود که زیر بار این حرف زور نرود به اون- این اون، داخل پرانتز نیست چون با «اون» فرق دارد- جایی می رود که دیگر برنگردد. احتمالا به زودی در کره شمالی، ضمیر اشاره «آن» هم حذف می شود و کسی حق ندارد به جای دوری اشاره کند و داد بزند: «اون جا رو ببینین.» بلکه باید نزدیک بشود و داد بزند: «اینجا را ببینین.» با این وضع، مردم کره شمالی سالهاست بستنی کیم نخورده اند چون نام فامیل رهبر فعلی، پدر و پدربزرگش که همه کاره کشور بودند، «کیم» بوده و لابد خوردن بستنی کیم، حکم اعدام داشته است.
کره شمالی کجاست؟
محله شمالی دهات یانگوم، جومونگ و سوسانو اینهاست. تا 70 سال پیش همه شبه جزیره کره را کره صدا می زدند و کره شمالی و کره جنوبی معنایی نداشت. تمدن کرهای از تمدن های قدیمی دنیا بود که بین چینی ها و ژاپنی ها زندگی می کرد و همین الان هم کره ای ها زور می زنند اسامی سلسله های قدیمی شان مانند گوگوریو، جوسان و گوریو را با ضرب و زور سریال های شان به خورد مردم دنیا بدهند.
سلسله های مختلف در کره روی کار می آمدند اما هر از چندگاهی هم که چینی ها زورشان زیاد می شد به این شبه جزیره حمله می کردند و چون سه طرف اش، دریا بود و راه در رو نداشت، کره ای ها تسلیم چینی ها می شدند. کره ای ها فقط با چینی ها رفت و آمد داشتند و کلا بقیه دنیا را داخل آدم حساب نمی کردند- یا شاید هم برعکس بود- برای همین به «شبه جزیره منزوی» معروف شدند. 200سال قبل، کم کم سر و کله چشم بادامی های دیگری پیدا شد.ساکنان جزایر ژاپن با کشتی های شان به شبه جزیره کره رسیدند. کره ای ها که قبلا فکر می کردند فقط چینی ها آدمند، فهمیدند ژاپنی ها هم یک سر و دو گوش دارند و آدمند. ژاپنی ها هم تا کره ای ها بفهمند، چی به چی شده، شبه جزیره کره را گرفتند.
ژاپنی ها تا جنگ جهانی دوم در کره بودند تا اینکه آمریکا دو تا بمب اتمی روی سرشان ترکاند و شکست خوردند و به سرزمین شان برگشتند. کره هم مثل کره صبحانه بین دو طرف پیروز تقسیم شد. مدار 38 درجه را گذاشتند وسط و خط کشیدند. جنوب اش را آمریکایی ها برداشتند و شمال اش را هم چینی ها و روس ها.این کار این قدر سریع انجام شد که کشاورزانی که سر زمین شان رفته بودند و می خواستند به خانه های شان برگردند یکهو آن طرف مرز گیر کردند و خانه های شان افتاد این طرف مرز.دو کره، سه سال هم با هل دادن قدرت های غربی و شرقی با هم جنگیدند تا اینکه بعد از جنگ، کره شمالی که بغل چین و شوروی بود، با مدل کمونیستی بسته، کارش را پیش برد. 25 سال پیش هم صاحب بمب اتمی شد و حسابی غربی ها را ترساند. در این سال ها، کره شمالی، ناگهان آزمایش موشکی انجام می دهد. آمریکا فحش می دهد. کره جنوبی و ژاپن، حرص و جوش می خورند و روسیه و چین هم، ریز ریز می خندند.
اون کیه؟
همه کاره کره شمالی، جوانی 30 ساله است. کیم جونگاون از سال 2011 میلادی (1390شمسی) که پدرش کیم جونگ این، عمرش را به شما داد، رهبر کره شمالی شد، تا با 28 سال سن، جوان ترین رهبر جهان لقب بگیرد.
کیم ایل سونگ، پدربزرگ اون، کره شمالی کمونیست را درست کرد و بعد از 45 سال مرد تا حکومت به پسرش کیم جونگ ایل که پدر اون بود برسد. پدر اون هم 18 سال، رئیس بود تا مرد و نوبت به اون رسید. اون، پسر کوچک پدرش بود و قرار نبود جانشین پدرش شود، اما چلمنگ بازی «چول»، برادر بزرگ تر که می خواست برای پدر چرخ و فلک بازی با پاسپورت جعلی به دیزنی لند ژاپن برود و لو رفت، باعث شد تا پدر، چول را مچاله کند و اون را جانشین خودش معرفی کند.رهبری کره شمالی، تنها کار اون نیست. مشاغلی مانند دبیر اول حزب کارگر کره، رئیس کل کمیسیون مرکزی نظامی، رئیس کل کمیسیون ملی دفاع کره شمالی، فرمانده کل ارتش خلق کره و البته رئیس جمهور ابدی هم از کارهای معمول اوست.
اون از بچگی به بسکتبال علاقه داشت و عاشق مایکل جردن بود. او تا همه کاره کره شمالی شد از چند بازیکن ان بی ای، لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا دعوت کرد تا به کشورش بیایند و او با آنها عکس یادگاری بگیرد. ضمنا اون تا رهبر کره شمالی شد دستور داد دختری را که چند سال پیش به او جواب رد داده بود، تیرباران کنند. پس نتیجه می گیریم موقع خواستگاری نباید بدون تامل، جواب رد بدهیم چون ممکن است طرف مان به یک جایی برسد و تیرباران مان کند! اون که سال گذشته شوهر عمه اش را کشت و عمه اش را دق داد، حالا خواهر 27 ساله اش «کیم یوجونگ» را که به پرنسس معروف است به بانوی اول کره تبدیل کرده و قرار است او را هفته آینده به اجلاس غذا در کره جنوبی بفرستد.
قوانین عجیب و غریب
حتما می دانید که کره شمالی، یکی از بسته ترین کشورهای دنیاست که موبایل، اینترنت، لوازم و وسایل خارجی و... در آن جایی ندارد و تردد به این کشور ممنوع است. همین بسته بودن، شایعات زیادی درباره این کشور و قوانین و سبک زندگی ساکنان آن درست کرده که خواندن بعضی هایش جالب است؛ سر ساعت 6 صبح، تمام مردم باید با صدای شیپوری که در کشور می پیچد، بیدار شوند. باید با لباس فرم و در صف از خانه خارج شده و در برابر مجسمه رهبران، تعظیم کنند پیش از آغاز کار باید 10 دقیقه به سخنان رئیس شرکت گوش بدهند و 5 دقیقه شعار بدهند.

خدمت سربازی در این کشور 10 سال است و شامل مردان و زنان می شود. ازدواج باید با تائید مراکز اطلاعاتی انجام شود. ساعت 9شب با زدن شیپور، چراغ ها خاموش می شود و مردم باید بخوابند. زنان نباید شلوار بپوشند. استفاده از اتومبیل ممنوع است و مردم باید با دوچرخه و مترو به سر کار و خانه بروند. خروج از شهر و روستا باید با مجوز دولت انجام شود.
منبع:برترین ها
برچسبها: کره شمالیرهبر کره شمالی
نحوه شکلگیری، تشکیلات سازمانی و اهداف گروه تروریستی «داعش» و نحوه مقابله با آن در کتاب «داعش از کاشت تا برداشت»، مکتوب شد.
این کتاب به قلم «سیدمهدی نورانی» نوشته شده است که مضمون آن هم به نحوه شکلگیری، تشکیلات سازمانی و اهداف گروه تروریستی «داعش» و نحوه مقابله با آن پرداخته است.
آنچه امروز دربارهی گروهک خونآشام و تروریستی «داعش» شاهد هستیم دقیقا همان شیوه و عملکردی است که منجر به حضور بلندمدت آمریکا در منطقه شد. «داعش» که به تصریح «هیلاری کلینتون»، حاصل تلاش آمریکا بمنظور ایجاد تغییر مطلوب در منطقه بود و شخص «اوباما» هم بارها در سخنرانیهای خود از این گروهک، حمایت کرده و در عمل هم حمایتهای گستردهی رسانهای و تسلیحاتی انجام داده بود الان مورد غضب آمریکا و همپیمانان دوروی خود قرار گرفته است!
در سهچهار سال گذشته، بدترین جنایات در سوریه، توسط همین گروهک داعش انجام شده است اما هیچوقت حس ضدتروریستی غربیها تحریک نشده بود! در همین چند ماه اخیر و بعد از تهاجم داعش به عراق هم غربیها بخصوص آمریکاییها هیچ واکنش مناسبی نسبت به کشتارهای بیرحمانهی داعشیها نداشتند.
در همان روزهای آغازین حملهی داعش به عراق، سخنگوی رسمی این گروهک در بیانیهای اعلام کرد: «آمریکا منطقهی خاورمیانه را به ما سپرده است تا نقشهی جهان را بر اساس خلافت اسلامی رسم بکنیم و بدانید که ما نقشهی جدید جهان را با نوک شمشیرهایمان رسم می کنیم.» از طرف دیگر، سربریده شدن چند تبعه از آمریکا و انگلیس توسط داعش و حمله به منافع آمریکا در عراق، بهانهای درست کرده تا آمریکا بار دیگر در منطقه حضور یابد و به دخالتهای مستقیم بپردازد.
با این حساب، یا باید داعش را هنوز هم غلام حلقهبهگوش آمریکا به تلقی کرد که موبهمو درحال انجام سناریوی دقیقی است تا پس از عدم موفقیت در شکستدادن حکومت سوریه و عراق، بهانهای برای آمریکاییها نسبت به حضور در منطقه جور کرده است و یا اینکه این گروهک را باید مولود چموش و نافرمان آمریکا به حساب آورد که پس از رشد و تغذیه توسط والد خود، اکنون احساس بینیازی و طغیان کرده و در این مسیر، حتی به منافع ارباب خود هم لگدپراکنی میکند.
در هر صورت، دنیای امروز و بهخصوص مردم منطقه، نمیتوانند ژستهای داعشستیزیِ کشورهایی مثل آمریکا، انگلیس و عربستان را باور کنند؛ چون همه شاهدند همانها که داعش را کاشتند امروز قصد برداشت دارند!
کتاب «داعش از کاشت تا برداشت»، جریان داعش با تفکر سلفی (تکفیری جهادی) را با توجه به سخنان مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای در سه سطح بررسی و تحلیل کرده است. سطح اول و ظاهری آن، که با شعار اسلام ناب تلاش دارند تا با شعلهور ساختن اختلاف مذهبی جریانهای مذهبی در کشورهای اسلامی را به جنگ با هم بکشانند. لذا بررسی نحوه تفکر و شکلگیری و سازماندهی و امکانات داعش میتواند ما را در شناخت آنان یاری کند.
سطح دوم و جریان اصلی آن دولتها و کشورهای منطقهای و فرامنطقهای هستند که با ابزار قرار دادن داعش به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند. در رأس این کشورها آمریکا، رژیم صهیونیستی، ترکیه، قطر، عربستان و اردن هستند.
سطح سوم بحران داعش در مورد چگونگی مدیریت این بحران توسط جبهه مقاومت جهانی تشکیل شده در برابر سیاستهای امریکا و هم پیمانانش در منطقه است.
سخنان حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره): «امروز یک عدهاى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام بهنام گروههاى تکفیرى و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند. ...
سخنان حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره): «امروز یک عدهاى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام بهنام گروههاى تکفیرى و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند.
دشمن اصلى، آن کسى است که اینها را تحریک میکند، آن کسى است که پول در اختیارشان میگذارد، آن کسى است که وقتى انگیزه آنها اندکى ضعیف شد، با وسایل گوناگون آنها را انگیزهدار میکند؛ دشمن اصلى، آن کسى است که تخم شکاف و اختلاف را بین آن گروه نادان و جاهل، و ملت مظلوم ایران مىافشاند؛ اینها آن دست پنهانِ سرویسهاى امنیتى و اطلاعاتى است.
لذا ما مکرر گفتهایم این گروههاى بىعقلى را که به نام سَلَفىگرى، به نام تکفیر، به نام اسلام با نظام جمهورى اسلامى مقابله میکنند، دشمن اصلى نمیدانیم؛ ما شما را فریبخورده میدانیم؛ به اینها گفتهایم: «لَئِن بَسَطتَ اِلَىَّ یَدَکَ لِتَقتُلَنى ما اَنا بِباسِطٍ یَدِىَ اِلَیکَ لِاَقتُلَکَ اِنّى اَخافُ اللهَ رَبَّ العَلَمین.»
تو اگر خطا میکنى، اشتباه میکنى، کمر به قتل برادر مسلمان خودت میبندى، ما تو (آدمِ) نادان و جاهل را کسى نمیدانیم که بایستى کمر به قتل او ببندیم؛ البته از خودمان دفاع میکنیم، هر کسى به ما حمله بکند، با مشت محکم ما مواجه خواهد شد، این طبیعى است. (تاریخ 14/3/93)
گفتنی است، کتاب «داعش از کاشت تا برداشت» در قطع رقعی در 192 صفحه با قیمت 5000 تومان توسط موسسه شهید کاظمی منتشر شده است.
منبع : تبیان
برچسبها: کتاب از کاشت تا برداشتداعش
تلاوت قرآن بدون فهم و تدبر ثواب زیادی دارد یا فهم و تدبر قرآن بدون تلاوت قرآن؟ یعنی ما چه كار كنیم؟ در تلاوت قرآن وقت را صرف كنیم یا در خواندن ترجمه آن؟
از آن جا كه قرآن كریم، كلام آفریننده انسان هاست با دیگر سخن ها تفاوت اساسى داشته و داراى آثار ویژه اى است كه در هیچ كلام دیگرى یافت نمى شود.
خواندن قرآن و شنیدن آن حتى براى كسانى كه با زبان عربى آشنایى نداشته و معناى آیات الهى را نمى فهمند به عنوان عملى نیک در پرونده اعمالشان ثبت شده، آمرزش گناهان، نورانیت دل و ثواب اخروى را در پى دارد.
افزون بر این، مطابق روایت امام صادق (علیه السلام) حتى نگاه كردن در قرآن نیز عبادت بوده و وجود داشتن یك جلد از قرآن در خانه، موجب طرد شیاطین از آن خانه مى شود.
در حدیث مشهورى پیامبر اسلام (صلى الله علیه وآله) فرموده اند: خانه هاى خود را با تلاوت قرآن نورانى كنید؛ زیرا هر خانه اى كه در آن قرآن، بسیار تلاوت شود خیر آن خانه زیاد شده و اهل آن گشایش مى یابند و آن خانه براى اهل آسمان نور افشانى مى كند چنان كه ستارگان آسمان براى اهل دنیا نور افشانى مى كنند.
با توجه به آثار مثبت یاد شده است كه در آیات متعددى، سخن از تلاوت قرآن به میان آمده است مانند: «إِنَّ الَّذینَ یَتْلُونَ کِتابَ اللَّهِ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجارَةً لَنْ تَبُورَ»اما باید دانست كه گرچه قرآن كریم به دلیل آن كه مبارك است، براى هر یک از اقشار جامعه بهره مناسبى داشته و حتى تلاوت آن نیز روح افزا و دلكش است ولى حدیث تدبر در قرآن حدیث دیگرى بوده و قلّه رفیع آثار دنیوى و اخروى آن بسى مرتفع تر از آثار تلاوت بدون تدبر است.
سرّ مطلب آن است كه غرض اصلى از نزول قرآن، هدایت انسان ها به سوى كمال و سعادت واقعى آنان است و این غرض تنها با عمل كردن به دستورات قرآن محقق مى گردد و عمل به قرآن میسر نیست مگر پس از فهمیدن آن چه قرآن در صدد بیان آن است و تنها راه رسیدن به این درجه از فهم، تدبر و تفكر در آیات الهى است.
در حقیقت تلاوت قرآن نیز مقدمه اى براى تدبر در آیات آن است. بى سبب نیست كه قرآن كریم، خود نه تنها در بیش از سیصد آیه به تفكر و تذكر و تعقل دعوت كرده،بلكه هدف از فرو فرستادن قرآن را تفكر، تعقل و تدبر در آیات الهى دانسته است. «کِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیْکَ مُبارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیاتِهِ».
دقت به چند نکته:
1. بدون شک بر اساس روایات و سیره عملی پیامبر و امامان ـ علیهم السلام ـ تلاوت قرآن به خودی خود امری پسندیده و دارای آثار تربیتی، معنوی و مادی در جسم، جان، و زندگی یک مومن است.
در روایات آمده است كه هر چیزی زنگار می گیرد و نیازمند صیقل است، دل آدمی هم در هنگام زنگ زدگی با تلاوت قرآن جلا می یابد.
از طرف دیگر تلاوت قرآن، مقدمه انس با قرآن و انس با قرآن، مقدمه آشنایی و فهم معارف آن و فهم معارف و ارزش های قرآن، مقدمه عمل به آن و رسیدن به یك زندگی قرآنی است. از این رو نمی توان به بهانه تلاوت قرآن، از تدبر و تعمق در معارف آن چشم پوشید و یا به بهانه آشنایی با معارف آن از تلاوت آیات، غفلت كرد.
در حدیثی آمده است كه امام سجاد ـ علیه السلام ـ فرمود: قرآن عهدنامه خداوند با انسان مومن است: از این رو سزاوار است كه هر مسلمان دست كم در روز 50 آیه از این عهدنامه را بخواند و با گوش جان بیندیشد و به امر و نهی و مواعظ آن دل سپرده و عمل كند.
2. ثواب تلاوت قرآن همراه با تدبر، مسلّماً برابر با تلاوت بدون تدبر نیست، اكتفا كردن به تلاوت تنها، ما را از معارف عمیق و غذاهای روحانی این مائده آسمانی محروم می كند. چنان كه امام علی ـ علیه السلام ـ فرمود: «لا خیر فی عادة لیس فیها تفكّر».
3. یك انسان مومن بدن شک هنگامی كه برای زندگیش برنامه درستی را تعریف كند و در چنین برنامه ای سهم قابل توجهی به عبادت و انس با خدا قرار دهد، خواهد توانست هم از لذت تلاوت و نورانیتش با نام خدا بهره ببرد و هم با تأمل در ترجمه و مفاهیم آیات كریمه، عقل تشنه و روح گرسنه خود را از مائده آسمانی معارف قرآن سیر و سیراب كند.
4. پیشنهاد ما برای شروع، تلاوت 50 آیه در روز و تأمل در ترجمه و مفاهیم یك صفحه از قرآن و التزام به عمل به اوامر و نواهی آن است.
برچسبها: تلاوت قرآنتدبر در آیات قران
جنگنده جدید آموزشی پیشرفته صاعقه 2 ، در هشتمین روز از دهه مبارک فجر رونمایی و تحویل نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ این هواپیما ساخت سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و جنگنده ای مافوق صوت، پیشرفته و بسیار چابک است.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم با اشاره به راهبرد این وزارتخانه در تقویت ناوگان هوایی نیروهای مسلح با تکیه بر توان بومی تاکید کرد: هواپیمای جت مافوق صوت دوکابین صاعقه 2 سه مأموریت ویژه دارد که هم در رزم هوایی بسیار جنگنده است و هم قابلیت پشتیبانی نزدیک از نیروهای سطحی ، زمینی و دریایی را دارد و به خاطر دو کابین بودن آن می تواند خلبانان ایران را آموزش پیشرفته دهد.
امیر سرتیپ حاتمی گفت: این جنگنده به دست دانشمندان و متخصصان افتخارآفرین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و با مشارکت و همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تولید شده است و می تواند مأموریت های تاکتیکی و آموزشی خود را در مراحل بسیار پیشرفته انجام دهد.
وی درباره مشخصات فنی هواپیمای صاعقه 2 که نسل دوم جنگنده های صاعقه است، افزود: در طراحی جدید ، ضمن بالا بردن قدرت رزمی این هواپیما با بکارگیری سامانه های الکترویونیک و سلاح های پیشرفته ، بومی سازی سامانه های مختلف این جنگنده با استفاده از نخبگان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان بسیار مهم است.
امیر حاتمی افزود: این دستاورد مهم در راستای خود اتکایی در بخش جنگنده ها و هواپیماهای آموزشی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و این دستاورد، جمهوری اسلامی ایران را در شمار معدود کشورهای دارای کلاس های مختلفی از هواپیماهای جنگنده و آموزشی بومی قرار داده است.
وی تاکید کرد: طراحی و ساخت جنگنده صاعقه 2 نشان داد فرزندان رشید ایران اسلامی در وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش با همان روحیه سالهای اول انقلاب و دوران دفاع مقدس و با توکل به خدا، خودباوری و تکیه بر توان و استعدادهای ذاتی، مسیر خودکفایی را با اراده ای قوی طی می کنند.
طراحی و ساخت جنگنده صاعقه 2 سه سال طول کشید و متخصصان ایران اسلامی در رشته های هوافضا ، مکانیک ، الکترونیک هوایی ، مخابرات ، ناوبری ، مواد و انواع مهندسی های دیگر در طراحی و ساخت این جنگنده دخیل بودند.
میانگین سن متخصصان طراح و سازنده این دستاورد مهم انقلاب اسلامی 30 سال است.
با توجه به مأموریت های مختلف این جنگنده، در آینده ای نزدیک جنگنده صاعقه 2 به نیروی هوافضای سپاه و قرارگاه پدافند خاتم الانبیاء ارتش نیز تحویل خواهد شد.

برچسبها: جنگندهنهاجاصاعقه2
برچسبها: دیدارکارکنان نهاجافرمانده کل قواآسمانیها